Who I am?

Ik ben Julie Huylebroek.

Ik werk sinds oktober 2015 als Personal Trainer. Ik heb 2 jaar samen gewerkt met een fitness, maar focus sinds januari 2018 op de uitbouw van een eigen praktijk.

Ik volg regelmatig bijscholingen of opleidingen in verschillende domeinen, zodat ik u steeds kan voorzien van actuele en accurate informatie.

Ik ben in 2009 afgestudeerd als master Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen, waarna ik nog een lerarenopleiding gevolgd heb. En hoewel ik voltijds in het onderwijs sta, probeer ik toch ook de nodige tijd te investeren in het uitbouwen van mijn kennis op vlak van personal training en coaching.

Mensen iets bijleren of begeleiden is mijn passie. Ik heb reeds meer dan 15 jaar ervaring als trainer in verschillende sportdisciplines en geef sinds 2009 les op een school (LO en wetenschappen).

Ik ben zelf nog heel leergierig en volg daarom regelmatig opleidingen in binnen- en buitenland. Ik ben intussen gediplomeerd / gecertificeerd lesgever in volgende fitnesslessen: Swissjump, Kidsjump, TRX suspension training, Triggerpoint level 1-3 (foamrolling en triggerball) en XCORE. Sinds september 2020 ben ik ook officieel CPT bij NASM (Certified Personal Trainer bij de National Academy of Sports Medicine). Een Internationaal erkend trainersdiploma dus.

Bovendien heb ik een sportdiploma trainer B gymnastiek (acrogym) en ben ik initiator triatlon en ski + snowboard. Als ik zelf niet aan het trainen ben (ik doe aan triathlon), dan ben ik waarschijnlijk aan het sporten met mijn leerlingen, of met de jongeren en volwassenen in mijn individuele trainingen en groepslessen.

#onlytrainingmakesyoustronger