Happy 2020!
Dat het een jaar mag worden van feestvreugde en plezier, maar vooral met een goede gezondheid, uitdagende doelen en veel bewegingsfun!!

 

 

Bij aanvang van dit nieuwe decennium, melden u wij graag ook enkele veranderingen in onze werking. Vanaf nu zullen wij enkel en alleen nog te werk gaan met begeleidingstrajecten en schema’s op maat. Dat betekent dat wij een traject opstellen om je te begeleiden naar de beste versie van jezelf en het schema in functie je doelen!
Je kan kiezen uit een begeleiding van 3, 6 of 9 maanden. Je betaalt hierbij afhankelijk van het traject en het aantal keer dat je per week komt trainen (1, 2 of 3 sessies). Meer info via mail. We passen ook zo snel mogelijk de tarieven op de website aan.

De sessies van 30minuten vervallen. Je kan wel een proefabonnement nemen van 10beurten (10x 60min).

Je kan ook een jaarabonnement nemen, waarbij wij er vanuit gaan dat je ongeveer 45x op 52 weken traint (dit laat toe om moeilijke momenten in je agenda weg te werken en wat met de trainingsmomenten te schuiven).

Indien u op zelfstandige basis wil trainen, maar toch van op afstand begeleid wil worden (juiste oefeningen en lichaamszones die jij wenst aan te pakken), kunnen we je een schema aanbevelen waarbij je zelf aan de slag gaat en wij bereikbaar zijn voor vragen / opmerkingen / aanpassingen).

Je intake- of kennismakingssessie houdt ook een weging en bodyanalyse in als je wil, en we doen uiteraard nog steeds een analyse van je bewegings- en voedingspatroon.

 

2020 wordt jouw jaar! Let’s go!

 

Bovendien melden we ook graag een samenwerking met Bolster, PT regio Dendermonde (Basic-fit). Voor meer info hierover kan u ons ook steeds contacteren.